Occasion in Schiedam

Wilt u een prachtige occasion auto kopen of verkopen? U kunt voor de aan- of verkoop van een occasion in Schiedam uitstekend bij Garage Vijfsluizen terecht. Wij kopen en verkopen tweedehands auto’s in het laag tot middensegment. U betaalt bij ons dus nooit te veel voor uw nieuwe occasion. Daarnaast kunt u altijd rekenen op onze service. Wij ontzorgen u middels alle diensten die bij het kopen of verkopen van een occasion in Schiedam komen kijken. Geniet van scherpe prijzen, goede service en een ruim aanbod in occasions bij Garage Vijfsluizen.

Koop een occasion in Schiedam bij Garage Vijfsluizen

Veel mensen kiezen voor het kopen van een occasion om geld te besparen of om de kinderziektes in nieuwe auto’s te vermijden. Wilt u om deze of een andere reden een occasion in Schiedam kopen? Dan kunt u vertrouwen op het aanbod van Garage Vijfsluizen. We hebben diverse occasion auto’s beschikbaar en we kopen enkel auto’s in die aan onze kwaliteitseisen voldoen. Om de prijzen en de kwaliteit van ons aanbod te waarborgen, zult u bij ons alleen Nederlandse auto’s vinden. We importeren geen auto’s uit het buitenland. In plaats daarvan verzekeren we u van een betrouwbare occasion in Schiedam.

Occasion Schiedam
Occasion Schiedam

Profiteer van de service en diensten van Garage Vijfsluizen

Heeft u een geschikte occasion in Schiedam gevonden bij Garage Vijfsluizen? Dan kunt u gerust langskomen voor een proefrit. Kiest u er vervolgens voor om een occasion auto bij ons te kopen? Dan kunnen we u onze aanvullende diensten aanbieden. Zo kunnen we uw nieuwe occasion volledig rijklaar maken, zodat u direct van de auto kunt genieten. Daarnaast kunnen we u zekerheid bieden over de kwaliteit van de occasion door een aankoopkeuring uit te voeren.

Krijg zekerheid over de occasion in Schiedam met een aankoopkeuring

Een aankoopkeuring biedt u zekerheid over de staat van de occasion auto die u overweegt te kopen. Een van onze gediplomeerde keurmeesters voert de nodige controles uit met de noodzakelijke apparatuur. Aan de hand van het resultaat van de keuring kunt u zien of de tweedehands auto een gebrek of technisch mankement heeft. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan en kunt u gerust beslissen om een occasion in Schiedam te kopen.

Bij Garage Vijfsluizen kunt u terecht voor of met een occasion in Schiedam. We zijn namelijk actief in zowel de inkoop als de verkoop van tweedehands auto’s. Wilt u weten wat er verder nog mogelijk is of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.