Garage Schiedam

Een ding is zeker; u kunt met uw auto ongeacht het merk altijd bij de garage in Schiedam terecht. Wij repareren namelijk auto’s van alle merken en kunnen daarom iedereen prima van dienst zijn. U betaalt bij ons als garage in Schiedam nooit teveel voor de uitstekende diensten die we aan kunnen bieden.

We zijn als garage in Schiedam echt van alle markten thuis

Als Autogarage in Schiedam kunnen we u op heel veel vlakken van dienst zijn. U wilt uw auto APK laten keuren? Doe dan zaken met ons als garage in Schiedam. We zijn er voor zowel klein als groot onderhoud en dat dus voor alle merken auto’s. Daarnaast staan we bekend om onze airco service. We vervangen de transmissieolie van de auto en controleren en vervangen indien nodig de accu van uw auto. Ook checken we een ander belangrijk onderdeel van de auto in de vorm van een distributieriem.

Garage Schiedam

Ook als er nieuwe banden onder uw auto moeten en voor het uitbalanceren van de auto

U wilt nieuwe banden onder de auto? Ook dan is het goed om voor ons als garage in Schiedam te kiezen. We balanceren de banden dan meteen ook uit uiteraard. We maken een door u gekochte auto verkoopklaar, we vervangen uw remblokken en kunnen als geen ander storingen verhelpen. Om die storingen te verhelpen, beschikken we over de meest moderne apparatuur. Dit is ook bittere noodzaak, omdat de auto’s van nu vaak over ECU’s, computers dus, beschikken. Met onze moderne apparatuur kunnen we de auto’s prima uitlezen. 

Met onze apparatuur kunnen wij altijd de juiste diagnose stellen

Met behulp van die moderne apparatuur zijn we als autobedrijf in Schiedam altijd in staat om de juiste diagnose voor uw auto te stellen. Overigens werken onze monteurs altijd in overleg met u als klant. Dat betekent dat financiële verrassingen altijd uitblijven. Kiest u voor ons als garage in Schiedam en laat u een grote onderhoudsbeurt uitvoeren? Dan krijgt u van ons een gratis APK keuring aangeboden. U kunt ook al bij ons terecht voor een aankoopkeuring. Dan weet u dat u altijd een occasion aanschaft zonder verborgen gebreken. Wij hebben de apparatuur voor een dergelijke keuring die u door een gediplomeerde keurmeester uit kunt laten voeren. Kiest u voor een aankoopkeuring, dan weet u dat u een betrouwbare tweedehands auto aanschaft. En dat is natuurlijk een prettige gedachte. U koopt dan nooit een kat in de zak.