Garage in Schiedam

Heeft uw auto schade opgelopen en bent u op zoek naar een betrouwbare garage in Schiedam? Dan bent u bij Garage Vijfsluizen aan het juiste adres. Onze monteurs kunnen de schade aan uw auto zorgvuldig herstellen zodat uw auto weer nieuw lijkt. Ongeacht welk merk auto u heeft, wij kunnen u altijd van dienst zijn. Door onze prijs-kwaliteitverhouding komt u ook nooit voor verrassingen te staan. Wij zijn als garage ook transparant en zullen onze monteurs altijd met u de stappen overleggen die genomen zullen worden. 

We zijn als garage in Schiedam van alle markten thuis

Als garage in Schiedam kunnen we u op veel vlakken van dienst zijn. Wilt u uw auto APK laten keuren of bent u op zoek naar reparatie of onderhoud? Dan kunt u bij Garage Vijfsluizen terecht. Door ons brede aanbod aan diensten kunt u bij ons terecht voor verschillende werkzaamheden zoals klein- en groot onderhoud, bandenwissel, airco service, aankoopkeuring en diagnoses. Daarnaast vervangen wij ook de transmissieolie van de auto, checken we de distributieriem en controleren en vervangen we, indien nodig, de accu van uw auto. 

Garage Schiedam
Garage Schiedam

Bandenservice bij onze garage in Schiedam 

Wilt u nieuwe banden onder uw auto of wilt u uw banden verwisselen voor zomer- of winterbanden? Dan kunt u bij onze garage in Schiedam terecht. Naast dat we uw banden wisselen, balanceren we ook gelijk uw banden zodat u veilig de weg weer op kunt. We maken een door u gekochte auto verkoopklaar, we vervangen uw remblokken en we kunnen storingen verhelpen. Om die storingen te verhelpen, beschikken we over de meest moderne apparatuur. Dit is ook belangrijk, omdat de auto’s van nu vaak over ECU’s, computers dus, beschikken. Met onze moderne apparatuur kunnen we de auto’s prima uitlezen. 

Met onze apparatuur kunnen wij altijd de juiste diagnose stellen

Met behulp van die moderne apparatuur zijn we als autobedrijf in Schiedam altijd in staat om de juiste diagnose voor uw auto te stellen. Overigens werken onze monteurs altijd in overleg met u als klant. Dat betekent dat financiële verrassingen altijd uitblijven. Kiest u voor ons als garage in Schiedam en laat u een grote onderhoudsbeurt uitvoeren? Dan krijgt u van ons een gratis APK keuring aangeboden. U kunt ook al bij ons terecht voor een aankoopkeuring. Dan weet u dat u altijd een occasion aanschaft zonder verborgen gebreken. Wij hebben de apparatuur voor een dergelijke keuring die u door een gediplomeerde keurmeester uit kunt laten voeren. Kiest u voor een aankoopkeuring, dan weet u dat u een betrouwbare tweedehands auto aanschaft.