Wat houdt een kleine beurt in?

Tijdens een kleine jaarbeurt voor uw auto worden standaard de olie en het oliefilter vervangen. Bij Garage Vijfsluizen doen we meer dan dat. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is. Het uit laten voeren van een kleine beurt zorgt ervoor dat eventuele problemen aan uw auto vroegtijdig aangepakt kunnen worden. Daarnaast is een goed onderhouden auto met een duidelijke onderhoudshistorie over het algemeen meer geld waard wanneer u deze van de hand wil doen. 

Wat wordt er vervangen?

  • Vervangen van motorolie en oliefilter
  • Bijvullen van diverse vloeistoffen (GRATIS)
  • Een algehele controle van uw auto waaronder de remmen, verlichting, onderstel, banden, accu, ruitenwissers en op lekkages

Wat kost een kleine beurt?

De kosten van een kleine jaarbeurt  zijn afhankelijk van uw autotype, maar door onze scherpe prijzen betaalt u nooit te veel. Neem voor een prijsopgave contact op met Garage Vijfsluizen. Blijkt tijdens de kleine beurt  dat meer werk nodig is, dan zullen wij eerst met u overleggen. Hiermee komt u nooit voor verrassingen te staan.