Autobedrijf in Schiedam

Als er een specialist is dan zijn wij het wel van het autobedrijf in Schiedam. Als geen ander kunnen wij u van dienst zijn als het gaat om de auto. Dit kan het vervangen van de banden zijn tot aan het doen van een aankoopkeuring. Op ons als autobedrijf in Schiedam doet u echt nooit tevergeefs een beroep.

Wij voeren als autobedrijf in Schiedam reparaties uit aan alle merken auto’s

Als autobedrijf in Schiedam zijn wij uw adres als het gaat om het uitvoeren van een APK keuring. Daarnaast voeren we graag zowel klein als groot onderhoud voor u uit en zijn we ook al uw adres als u problemen heeft met de airco in de auto. We zijn als geen ander in staat om alle merken auto’s te repareren en verversen bovendien graag en goed uw transmissieolie. We controleren en vervangen de accu van de auto en zijn ook in staat om de zo belangrijke distributieriem te vervangen.

Als autobedrijf in Schiedam zijn we ook al een specialist in banden. We brengen nieuwe banden aan op uw auto en balanceren de banden voor u. Remblokken vervangen? Ook dat is ons wel toevertrouwd.

Autobedrijf Schiedam
Autobedrijf Schiedam

Om auto’s te kunnen repareren is moderne apparatuur noodzakelijk

Het is een gegeven dat de moderne auto’s steeds meer over computers beschikken. Deze worden ook wel ECU’s genoemd. Om met deze computers aan de slag te gaan, is moderne apparatuur noodzakelijk. Wij als autobedrijf in Schiedam hebben die apparatuur in huis. Met die apparatuur zijn we als geen ander in staat om altijd een duidelijke diagnose te stellen als u problemen heeft met de auto. Onze monteurs werken altijd in overleg met u. Daardoor komt u nooit voor verrassingen te staan.

U kunt bij ons ook terecht voor een aankoopkeuring

Wat u bij ons als autogarage in Schiedam ook kunt doen, is het laten uitvoeren van een aankoopkeuring. Als u een occasion koopt, dan wilt u zekerheid dat u een betrouwbare auto aanschaft. Die zekerheid kunt u krijgen door een aankoopkeuring uit te laten voeren. Dit kan uitgevoerd worden door een gediplomeerde keurmeester. Wij hebben de apparatuur voor de aankoopkeuring in elk geval klaar staan. Tijdens de aankoopkeuring worden eventuele technische mankementen ontdekt. Na de keuring heeft u inzicht in de staat van de auto en op die manier weet u altijd precies wat u koopt. En zo kunnen wij u wat de auto betreft dus altijd op uw wenken bedienen.