Autobedrijf in Schiedam

Bent u op zoek naar een autobedrijf in Schiedam? Verloopt uw APK en is het tijd voor een keuring? Als autobedrijf kunnen wij u goed van dienst zijn. Niet alleen kunnen wij u helpen als u uw auto wilt laten keuren, maar ook voor reparatie en onderhoud, bandenwissel, aankoopkeuring en voor diagnoses bent u bij ons aan het juiste adres. Als betrouwbare garage kunnen wij u eerlijke prijzen en kwaliteit garanderen. Zo zorgen wij goed voor uw auto.

Wij voeren als autobedrijf in Schiedam reparaties uit aan alle merken auto’s

Als autobedrijf in Schiedam zijn wij uw adres als het gaat om het uitvoeren van een APK keuring. Daarnaast voeren we graag zowel klein als groot onderhoud voor u uit en zijn we ook al uw adres als u problemen heeft met de airco in de auto. Ongeacht welke auto u ook heeft, wij kunnen alle merken auto’s repareren en verversen ook uw transmissieolie. We controleren en vervangen de accu van de auto en zijn ook in staat om de zo belangrijke distributieriem te vervangen.

Als autobedrijf in Schiedam zijn we ook al een specialist in banden. We brengen nieuwe banden aan op uw auto en balanceren de banden voor u. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht als u uw remblokken wilt vervangen. 

Autobedrijf Schiedam
Autobedrijf Schiedam

Als autobedrijf in Schiedam maken wij gebruik van moderne apparatuur

Het is een gegeven dat de moderne auto’s steeds meer over computers beschikken. Deze worden ook wel ECU’s genoemd. Om met deze computers aan de slag te gaan, is moderne apparatuur noodzakelijk. Wij als autobedrijf in Schiedam hebben die apparatuur in huis. Met die apparatuur zijn we in staat om altijd een duidelijke diagnose te stellen als u problemen heeft met de auto. Onze monteurs zullen altijd in overleg met u aan uw auto werken zodat de auto optimaal werkt.

U kunt bij ons ook terecht voor een aankoopkeuring

Wat u bij ons als autogarage in Schiedam ook kunt doen, is het laten uitvoeren van een aankoopkeuring. Als u een occasion koopt, dan wilt u zekerheid dat u een betrouwbare auto aanschaft. Die zekerheid kunt u krijgen door een aankoopkeuring uit te laten voeren. Dit kan uitgevoerd worden door een gediplomeerde keurmeester. Wij hebben de apparatuur voor de aankoopkeuring in elk geval klaar staan. Tijdens de aankoopkeuring worden eventuele technische mankementen ontdekt. Na de keuring heeft u inzicht in de staat van de auto en op die manier weet u altijd precies wat u koopt. En zo kunnen wij u wat de auto betreft dus altijd op uw wenken bedienen.