De diensten van Garage Vijfsluizen

Bij Autogarage Vijfsluizen kunt u terecht voor verschillende diensten.

 

Goedkoop onderhoud schiedam

Reparatie en onderhoud

Op zoek naar een betrouwbare garage in Schiedam? Bij ons kunt u terecht voor onderhoud en reparaties aan uw auto, ongeacht het merk of type voertuig  zowel voor  particuliere en bedrijfsvoertuigen.


Keuringsstaion APK Schiedam Vlaardingen Rotterdam Vijfsluizen Delft

APK keuring

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. De overheid heeft APK ingevoerd met als doel om te controleren of uw auto nog voldoende veilig is  om aan het verkeerd te kunnen deelnemen.


Goedkoop bandenwissel schiedam

Bandenwissel 

Het is belangrijk dat u tijdig uw bandenwissel uitvoert, dat is in belang voor een goede wegligging en brandstofverbruik. Bij Autogarage Vijfsluizen bent u aan het goede adres voor het vervangen van uw banden.

 

 


Diagnose

Diagnose 

Is er een vreemd lampje gaan branden op het dashboard, maar kunt u nog doorrijden zonder problemen? Neem dan contact met ons op. Een storingsindicator kan voor vervelende problemen zorgen, maar om dit uit te sluiten is het verstandig om zo snel mogelijk een diagnose vast te stellen om verdere gevolgschade te voorkomen. 

 


APK Schiedam

Aankoopkeuring

Een nieuwe auto op het oog? Dan is het altijd fijn om zeker te zijn dat u een goede aankoop doet. Bij ons kunt u een aankoopkeuring laten uitvoeren tegen een scherpe prijs.