Garage in Vlaardingen

Bent u op zoek naar een betrouwbare garage in Vlaardingen? Zoekt u een betaalbare garage met een snelle service? Dan is uw auto bij ons in goede handen. U kunt bij ons terecht voor een APK keuring, klein- en groot onderhoud, reparaties, bandenwissel, aankoopkeuring, airco service en diagnoses. Wij werken met diverse merken auto's en begrijpen uw auto dan ook uitstekend. Onze monteurs weten wat er met uw auto moet gebeuren zodat u snel en comfortabel de weg weer op kunt! 

Als garage in Vlaardingen laat u bij ons de auto APK keuren

U kunt bij ons terecht voor de bekende APK keuring van uw auto. Onze vakkundige monteurs gaan zorgvuldig te werk met uw auto zodat uw auto weer een jaar goedgekeurd is! Ook als u auto toe is aan klein of groot onderhoud kunt u prima zaken met ons doen. We maken daarbij geen onderscheid in de merken auto’s. Wij kunnen namelijk met ons team met alle merken auto’s prima uit de voeten. Kijkt u naar ons dienstenpakket, dan ziet u meteen dat dit zeer breed is. Zo zijn we specialist als het gaat om airco service en in het vervangen van transmissieolie. Ook als uw auto toe is aan nieuwe banden bent u bij ons van de garage in Vlaardingen altijd aan het juiste adres.

Garage Vlaardingen
Garage Vlaardingen

Onze specialisten zijn van alle markten thuis

Onze specialisten weten alles van de auto en gaan ook zorgvuldig met uw auto om. Ze controleren en vervangen de accu van uw auto, we controleren de distributieriem en als u nieuwe banden onder uw auto laat plaatsen, balanceren wij de auto ook voor u uit. U kunt bij onze garage in Vlaardingen terecht als u uw zomer- of winterbanden wilt laten vervangen. Ook maken wij uw auto verkoopklaar en voeren een aankoopkeuring voor u uit zodat u zeker een veilige auto koopt. Uiteraard kunnen wij u ook helpen bij het vervangen van de remblokken, het verhelpen van storingen en het repareren van de airco. 

De beste apparatuur voor altijd de juiste diagnose

Wij kunnen prima uit de voeten met moderne auto's, auto’s die ECU’s aan boord hebben. Wij hebben namelijk de juiste apparatuur in huis waarmee we altijd snel een diagnose kunnen stellen over wat er precies met uw auto aan de hand is. Op basis van de diagnose kunnen onze specialisten meteen aan de slag. Dat doen ze overigens nooit nadat ze met u overlegd hebben. Wat dat betreft, komt u als u zaken doet met de garage in Vlaardingen nooit achteraf voor financiële verrassingen te staan. 

Als garage in Vlaardingen zijn we gevestigd als garage in Schiedam, precies op de grens van Vlaardingen. Heeft uw auto dus onderhoud nodig, dan kunt u bij Garage Vijfsluizen terecht!