Als specialist in APK in Schiedam kunt u bij ons met alle merken auto’s terecht

Is uw auto toe aan een APK keuring en bent u op zoek naar een garage? Voor het laten uitvoeren van een APK in Schiedam kunt u bij onze garage in Schiedam terecht. Naast het uitvoeren van een APK kunt u bij ons ook terecht voor andere diensten zoals bandenwissel, airco service, reparatie en onderhoud, aankoopkeuring en diagnoses. 

Het is in ons land verplicht dat een auto APK gekeurd is. Voor een APK keuring in Schiedam kunt u prima bij ons als autobedrijf in Schiedam terecht. Onze monteurs zijn in staat om een APK in Schiedam zorgvuldig en vakkundig uit te voeren.  Hetzelfde geldt voor klein- en groot onderhoud aan de auto.

Als APK specialist in Schiedam kunnen wij storingen verhelpen

Met veel plezier verversen we de transmissieolie van uw auto en uiteraard checken we als specialist in APK in Schiedam de staat van uw accu en vervangen we deze eventueel. Daarnaast kunnen wij ook uw banden verwisselen en balanceren wij deze banden.  Ook een belangrijk auto onderdeel van de auto, de distributieriem, controleren we altijd en ook die vervangen we als uw auto daar aan toe is. We kunnen de door u gekochte auto verkoopklaar maken en zijn in staat om elke storing vakkundig te verhelpen. 

Autogarage Schiedam
Autogarage Schiedam

Nooit voor financiële verrassingen komen te staan bij ons als APK specialist in Schiedam

Omdat steeds meer auto’s over ECU’s (computers) beschikken, is moderne apparatuur nodig om altijd de juiste diagnose te stellen. Wij beschikken over de juiste apparatuur om altijd de perfecte diagnose te stellen. Onze monteurs kunnen aan de hand van de diagnose uw auto weer rijklaar maken zodat u weer veilig de weg op kunt. Wij streven altijd naar transparantie en onze monteurs zullen dan ook altijd in overleg met u de werkzaamheden uitvoeren. Hierdoor komt u nooit voor financiële verrassingen te staan. Besluit u bij ons als specialist in APK in Schiedam voor een grote onderhoudsbeurt te kiezen, dan krijgt u er van ons een gratis APK keuring bij. 

Ook het adres voor een perfecte aankoopkeuring

U kunt bij ons ook altijd terecht voor een aankoopkeuring. Laat u die bij ons uitvoeren, dan weet u zeker dat u altijd een betrouwbare auto aanschaft. Deze keuring wordt uitgevoerd door een gediplomeerde keurmeester en met uiteraard onze moderne apparatuur. U weet na de keuring precies wat de staat van de auto is. Dat betekent dat de kans op een miskoop dus zo goed als helemaal gereduceerd wordt. En dat is een zeer prettige gedachte natuurlijk.