APK Schiedam

Voor het laten uitvoeren van een APK in Schiedam doet u natuurlijk zaken met ons als garage in Schiedam. Behalve voor een APK in Schiedam, zijn wij van veel meer markten thuis. Heel veel meer markten zelfs.

Als specialist in APK in Schiedam kunt u bij ons met alle merken auto’s terecht

Het is in ons land verplicht dat een auto APK gekeurd is. Voor een APK keuring in Schiedam kunt u prima bij ons als autobedrijf in Schiedam terecht. Onze monteurs zijn als geen ander in staat om een APK in Schiedam uit te voeren. Hetzelfde geldt voor klein - en groot onderhoud aan de auto. Het maakt voor ons als specialist in APK in Schiedam geen verschil welk merk auto we aangeboden krijgen. Wij weten namelijk raad met alle merken auto’s.

APK Schiedam

Wij kunnen elke storing op zeer vakkundige wijze verhelpen

Met veel plezier verversen we de transmissieolie van uw auto en uiteraard checken we als specialist in APK in Schiedam de staat van uw accu en vervangen we deze eventueel. Ook als het gaat om banden kunnen we u prima van dienst zijn. Is uw auto aan nieuwe banden toe, dan regelen wij dat voor u. Natuurlijk balanceren we ook de banden dan meteen uit. Ook een belangrijk auto onderdeel van de auto, de distributieriem, controleren we altijd en ook die vervangen we als uw auto daar aan toe is. We kunnen als geen ander de door u gekochte auto verkoopklaar maken en zijn in staat om elke storing vakkundig te verhelpen. 

Nooit voor financiële verrassingen komen te staan

Omdat steeds meer auto’s over ECU’s (dit zijn computers) beschikken, is moderne apparatuur noodzakelijk om altijd de juiste diagnose te stellen. Wij beschikken over de juiste apparatuur om altijd de perfecte diagnose te stellen. Onze monteurs doen nooit zomaar iets. We praten u als klant altijd bij en daardoor komt u nooit voor financiële verrassingen te staan. Besluit u bij ons als specialist in APK in Schiedam voor een grote onderhoudsbeurt te kiezen, dan krijgt u er van ons een gratis APK keuring bij. 

Ook het adres voor een perfecte aankoopkeuring

U kunt bij ons ook altijd terecht voor een aankoopkeuring. Laat u die bij ons uitvoeren, dan weet u zeker dat u altijd een betrouwbare auto aanschaft. Deze keuring wordt uitgevoerd door een gediplomeerde keurmeester en met uiteraard onze moderne apparatuur. U weet na de keuring precies wat de staat van de auto is. Dat betekent dat de kans op een miskoop dus zo goed als helemaal gereduceerd wordt. En dat is een zeer prettige gedachte natuurlijk.