Bij autogarage in Schiedam kunt u met alle merken auto’s terecht

Heeft u problemen met uw auto? Dan is het verstandig om zaken te gaan doen met ons van de autogarage in Schiedam. Wij zijn namelijk een zeer veelzijdige autogarage in Schiedam en voeren reparaties uit aan alle merken auto’s. U kunt eigenlijk voor alle problemen met de auto bij ons terecht. Wilt u een APK keuring uit laten voeren? Dan kunt u prima bij ons als autogarage in Schiedam terecht. We zijn er voor zowel klein- als groot onderhoud en staan ook al te boek als specialist in het repareren van de airco. Natuurlijk verversen we ook transmissieolie en checken we de staat van de accu en vervangen we die eventueel en als dat noodzakelijk is.

Nieuwe banden onder de auto? Laat dat maar aan ons over!

Problemen met de distributieriem? Ook dan is het goed om zaken met ons als autobedrijf in Schiedam te gaan doen. Dat geldt zeker ook voor banden. Moeten er nieuwe banden onder uw auto? Laat dat maar aan ons over. En natuurlijk balanceren we de banden ook meteen nadat we ze geplaatst hebben. We maken een gekochte auto verkoopklaar, vervangen remblokken en kunnen storingen verhelpen. 

Autogarage Schiedam
Autogarage Schiedam

Met onze moderne apparatuur kunnen we altijd de juiste diagnose stellen

Om deze storingen te kunnen verhelpen, is tegenwoordig moderne apparatuur noodzakelijk. De meeste auto’s hebben ECU’s aan boord en dat betekent dat een auto alleen met moderne apparatuur uitgelezen kan worden. Wij als autogarage in Schiedam beschikken over die apparatuur en kunnen dus alle storingen van de auto verhelpen. Met die moderne apparatuur kunnen we altijd een duidelijke diagnose stellen. 

Ook het adres voor het laten uitvoeren van een aankoopkeuring

Onze monteurs werken altijd in overleg met u als klant. Dat betekent dat u dus achteraf nooit voor financiële verrassingen komt te staan. Kiest u voor een grote onderhoudsbeurt bij ons als autogarage in Schiedam? Dan krijgt u er een gratis APK keuring bij. Dan kunt u er weer een jaar tegenaan! U kunt bij ons ook terecht voor een aankoopkeuring. Als u een gebruikte auto wilt kopen, dan wilt u graag een goede en betrouwbare auto aanschaffen. Door het laten uitvoeren van een aankoopkeuring kunt u die zekerheid verkrijgen. U kunt een dergelijke keuring uit laten voeren door een gediplomeerde keurmeester. Heeft die zijn werk gedaan, dan weet u precies wat de staat van de auto is. Op die manier koopt u dus nooit een kat in de zak.