Bij autogarage in Schiedam kunt u met alle merken auto’s terecht

Heeft u problemen met uw auto? Bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor uw auto? Dan kunnen wij als autogarage in Schiedam u goed van dienst zijn. Wij voeren reparaties en onderhoud uit aan verschillende merken auto's. Door onze veelzijdigheid aan diensten kunt u ook bij ons terecht als u een APK keuring wilt laten uitvoeren en voor klein- en groot onderhoud. U kunt ook bij onze autogarage in Schiedam terecht als u uw airco wilt laten repareren, voor bandenwissel, aankoopkeuring en diagnoses. Door ons brede aanbod aan diensten kunnen wij op diverse vlakken helpen. Onze monteurs streven altijd naar kwaliteit en zullen goed voor uw auto zorgen. Bij onze garage gaan wij altijd eerlijk en vakkundig te werk.  

Nieuwe banden onder de auto? Laat dat maar aan onze autogarage in Schiedam over! 

Problemen met de distributieriem? Ook dan kunt u zaken met ons als autobedrijf in Schiedam doen. Dat geldt zeker ook voor banden. Is uw auto toe aan nieuwe banden of moeten uw banden gewisseld worden voor de winter of zomer? Dan kunt u terecht bij Garage Vijfsluizen. Bij de bandenwissel balanceren wij uiteraard ook gelijk de banden voor u. Niet alleen kunnen wij u helpen met de banden, maar verhelpen wij ook storingen en vervangen de remblokken van uw auto zodat u fijn en veilig de weg weer op kan. 

Autogarage Schiedam
Autogarage Schiedam

Met moderne apparatuur bij onze autogarage in Schiedam kunnen we altijd de juiste diagnose stellen

Om storingen te kunnen verhelpen, is tegenwoordig moderne apparatuur nodig. De meeste auto’s hebben ECU’s aan boord en dat betekent dat een auto met moderne apparatuur uitgelezen kan worden. Wij als autogarage in Schiedam beschikken over die apparatuur en kunnen dus alle storingen van de auto verhelpen. Met die moderne apparatuur kunnen we altijd een duidelijke diagnose stellen zodat uw auto weer veilig de weg op kan. 

Ook het adres voor het laten uitvoeren van een aankoopkeuring

Onze monteurs werken altijd in overleg met u als klant. Dat betekent dat u dus achteraf nooit voor financiële verrassingen komt te staan. Kiest u voor een grote onderhoudsbeurt bij ons als autogarage in Schiedam? Dan krijgt u er een gratis APK keuring bij. Dan kunt u er weer een jaar tegenaan! U kunt bij ons ook terecht voor een aankoopkeuring. Als u een gebruikte auto wilt kopen, dan wilt u graag een goede en betrouwbare auto aanschaffen. Door het laten uitvoeren van een aankoopkeuring kunt u die zekerheid verkrijgen. U kunt een dergelijke keuring uit laten voeren door een gediplomeerde keurmeester. Heeft de keurmeester zijn werk gedaan, dan weet u precies wat de staat van de auto is. Zo weet je altijd precies waar u aan toe bent.